CURSOS DE L’ESCOLA D’ESTIU DEL RIPOLLÈS...

Aquest dilluns hem començat la formació!

Els cursos que ofereix la nostra escola intenten ser variats, tant pel que fa al tema, com pel que fa al contingut...
“Les 4 Vares” recuperem les arrels a través de les nostres danses. Curs teòric i pràctic on l’objectiu principal és que “les belles tonades i músiques que tenim, es puguin tornar a sentir i siguin renovades”. Impartit per David Ripoll i Santi Llagostera dels Randellaires.
Gestió de la diversitat als centres educatius. Formació pensada per donar resposta a les necessitat reals del professorat. A càrrec de membres de la Fundació Bofill.
Les matemàtiques de la vida. La Mª Antònia Canals ens fa reflexionar sobre el fet que “des que ens llevem fins que ens n’anem a dormir, les matemàtiques són al nostre voltant...”
Art i natura. “La natura ens ho dóna tot. Comprendre, investigar i gaudir del nostre entorn a través de l’art”, ens ho fa descobrir M. Àngels Rigat.

Un altre espai important de la nostra escola són les xerrades del migdia...
APS Servir als altres, la millor manera de ser feliç. Teresa Casas ens explica que és l’aprenentatge servei i ens mostra diferents propostes.
Aprenent a cuidar. Hem conversat amb Pilar Calçada sobre la capacitat que tenim tots de sentir la vibració.
Aprendre a escoltar i dir les coses per ser feliços a l’escola. A càrrec de Jesús Vinyes. On es defineix l’assertivitat com una conducta que permet a l’individu actuar segons els seus propis interessos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada